Delivery Information Distance Sales Contract About Us Returns and Exchanges Contact Privacy Secure Payment Lookbook Campaign / Video

Gizlilik

SACRIOSTUDIOS (sacriostudios.com), müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (ad, soyad ilgi alanlarınız, telefon numaranız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

SACRIOSTUDIOS sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri"sınıflandırma” çalışmalarında sadece SACRIOSTUDIOS bünyesinde kullanılmaktadır.

SACRIOSTUDIOS, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.sacriostudios.com adresinde toplanmış olan kişisel verileriniz hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma, doğru ve gerektiğinde güncel olma, belirli, açık ve meşru amaçlarla işlenme, işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma prensipleri çerçevesinde işlenmekte ve haberiniz ya da açık onayınız olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşılmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle kullanmamaktadır. Kişisel verilerinizin sacriostudios.com adına adına başka bir gerçek veya tüzel kişi tarafından işlenmesi hâlinde, veri güvenliğiniz ile ilgili tüm tedbirler SACRIOSTUDIOS tarafından alınmaktadır.

SACRIOSTUDIOS, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.Kişisel verileriniz onayınız olmaksızın üçüncü kişilere iletilmeyecek ve sacriostudios.com ile paylaşım amacınız dışında amaçlarla kullanılmayacaktır.Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, bu verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerinizin SİLİNMESİNİ VEYA YOK edilmesini isteme ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununda kaynaklı tüm haklara sahip olduğunuz önemle hatırlatmak isteriz.

Kişisel verilerin işlenmesine onay vermemeniz halinde, yapmış olduğunuz alış – veriş kapsamında alınan verileriniz, “sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olduğu” ölçüde işlenecek olup, Kişisel Verileriniz SACRIOSTUDIOS’nin ve mevzuatın gerekli kıldığı ölçüde işlenecek ve sürecin hitamında yok edilecektir.Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde SACRIOSTUDIOS (sacriostudios.com) veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır.Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin SACRIOSTUDIOS (sacriostudios.com) arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. SACRIOSTUDIOS’ye aşağıda yer alan bilgilerden ulaşabilirsiniz:

Adres:

Telefon:

E-posta: sales@sacriostudios.com

Yukarıda belirtilen şartlar dahilinde: İşbu onay kapsamında vermiş olduğum Kişisel Verilerin gerektiği sürece işlenmesine onay veriyorum.